Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/mintzalasai/public_html/index.php on line 303
Mintzalasai | Berriak | Agenda

mintzalasai

BASK’ARI EUSKARAZ MINTZATZEKO BAZKARIA

Mintzapratika

BASK’ARI EUSKARAZ MINTZATZEKO BAZKARIA

  • Irailak 19 | 12:30
  • BAIONA COFFEE MUXU | Baiona
  • 19/20

Langile, ikasle, erretretadun, zatozte denak apairu on baten aitzinean euskaraz aritzera ta momentu goxo baten partekatzea.

19€ko menua (Plater + edari edo deserta + kafe) edo 24ko menua (Plater + edari + deserta + kafe). Aitzinetik lekua atxiki behar 06.43.25.46.26 telefonora deituz edo SMSez idatziz.


CAZENAVE TXOKOLATEEN LABORATEGIKO BISITA & JASTAKETA

Bisita

CAZENAVE TXOKOLATEEN LABORATEGIKO BISITA & JASTAKETA

  • Irailak 19 | 15:00
  • BAIONA – CAZENAVE LANTEGIA MONREJAU KARRIKA 10a – 64100 Baiona | Baiona
  • 6/20

Zatoz Pierre Martin Cazenavek 1854an sortu zuen Cazenave txokolategiaren gibelaldeak bisitatzera. Baionako historian ainguratua, bere txokolatea baba ekologiko segurtatuekin ekoizten du eta lurraldeko bizian engaiatua da. Haien laborategian, XIX. mendearen erdialdeko txokolatea egiteko makinak, desegin, garraiatu eta berriz instalatuak izan zirenak, Cazenave txokolatea ekoizten segitzeko errezeta berdinekin.

GOAZEN BAM : GASKOIERA EZAGUTU EUSKARAZ

Hitzaldia

GOAZEN BAM : GASKOIERA EZAGUTU EUSKARAZ

  • Irailak 19 | 18:00
  • ANGELU TIVOLI ZENTROA | Angelu
  • 43/50

Gaskoierak toki nabarmena du Euskal Herrian ere, historian, deituretan eta toki izenetan bereziki.

Angeluko 130 karriketan eta ehunka etxetan gaskoierazko izenak ikus daitezke.

Zuek ere ezagut itzazue gaskoierak Euskal Herrian duen presentzia eta hizkuntza horren berezitasunak

Franck Dolosor EiTBren kazetariak eta Baionaldeko Gaskoi Akademiaren kideak eskainiko duen hitzaldi parte hartzailearekin

SUKALDARITZA TAILERRAK

Tailerra

SUKALDARITZA TAILERRAK

  • Irailak 19 | 18:30
  • BIARRITZ BISTROT ZINGUE | Biarritz
  • 22/48

Mihia, hizkuntza ta plazerra lotuko dituzten 4 tailer proposatuko dira:

-Koktel tailerra

- Kroketa tailerra ‘’Miren’’ erara

- Arno xuri eta amuarrain tailerra

- Yassa oilasko tailerra

Etxean berriz egiteko errezeta errex baina onak.

Max: 12 perts/tailer.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/mintzalasai/public_html/lib/phpikus/egutegia.inc.php on line 144

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/mintzalasai/public_html/lib/phpikus/egutegia.inc.php on line 144

2024(e)ko Urria

Al As Az Og Or La Ig
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

2024(e)ko Azaroa

Al As Az Og Or La Ig
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Gaur

2024(e)ko Abendua

Al As Az Og Or La Ig
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Gaur

2025e(e)ko Urtarrila

Al As Az Og Or La Ig
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Gaur

2025e(e)ko Otsaila

Al As Az Og Or La Ig
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
Gaur

2025e(e)ko Martxoa

Al As Az Og Or La Ig
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Gaur

2025e(e)ko Apirila

Al As Az Og Or La Ig
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Gaur

2025e(e)ko Maiatza

Al As Az Og Or La Ig
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Gaur

2025e(e)ko Ekaina

Al As Az Og Or La Ig
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Gaur

2025e(e)ko Uztaila

Al As Az Og Or La Ig
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Gaur

2025e(e)ko Agorrila

Al As Az Og Or La Ig
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Gaur

2025e(e)ko Iraila

Al As Az Og Or La Ig
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Gaur

AGENDA OSATU!

BABko euskararen agendan hitz ordu bat gehitzeko, formularioa bete:

hari@